[...] z dotknięciem ramionami (łokciami ) kolan . Czas wykonania 120 sekund. 2. Poziomka na czas utrzymania nóg w poziomie. Można robić na dwóch krzesłach, podstawkach tak jak ja. Ważne aby pośladki były w górze a stopy nóg w linii poziomej z dolną linią pośladków . Liczy się czas utrzymania nóg w poziomie w sekundach. Każda sekunda to 1 pkt. [...]
Trochę smuci mnie to patrząc na teraźniejszych ludzi trenujących. Jak już trenujesz jakieś 2 godziny albo dłużej to od razu na ciebie krzywo patrzą, że się zajeżdżasz że po ch** to robisz, że marnujesz czas na siłce. Też twierdzę że nie trzeba robić po 50 ćwiczeń na partię, ale teraz ludzie robię po prostu za mało a potem się dziwią że nie rosną. [...]
[...] kurczak którego planujesz wrzucić na patelnię. Tyle antybiotyków przez niego przeszło, że nawet nie chcesz wiedzieć "czym" on jest. Wylej na patelnię pare kropel oliwy lub jakiegoś oleju rzepakowego, rozsmaruj pędzelkiem i sobie na małym ogniu smaż. Kotlety z mielonego to hmmm coś a'la pożarskie może typu: 500 mielonej piersi 1 wcześniej [...]
[...] drzewie. Zauważ, że robię 8 serii młotów i każda seria jest nieco inna i ma inne zadanie. W jednej jest maksymalny ciężar, kosztem techniki, za to opuszczając, stawiam jak największy opór, więc są to "negatywy". Kolejna seria jest już na mniejszym ciężarze, więc jest to inny rodzaj pracy. Kończę na 22kg, robiąc prawidłowo technicznie i [...]
Ale to zrozumiałe - sam już mniej ryzykuję. Ale jak młode chłopy po 20-parę lat mówią że nie będą ryzykować i machają ciężarem nie większym jak 40 kg na sztandze kilka lat - to porażka. Sam np. za punkt honoru postanowiłem wrócić do ciężaru na którym urwałem biceps. Wróciłem, zrobiłem na nim kilka treningów i zszedłem niżej z ciężarem i teraz [...]
[...] i zamrażam ją w zamrażarce. I co dziennie sobie odmrażam 200g. Ale od maja gdy kupuje piers w tym samym sklepie co zawsze (sokołów lub czasem w centrum), przyrządzam tak jak zawsze i kupuje te piersi co zawsze, od tego samego dostawcy. Cos się zmieniło, smak jest do niczego wręcz nie jadalny... Srodek mięsa jest jak by nie dopieczony. Tak [...]
Czołgu ,Fanss Wielki szacun i czapki z głów za to co wyprawiacie Czołgu --Twoje opuszczanie sztangi przytrzymanie na klacie to już jak na zawodach prawie i ( te prawie robi małą różnicę ) 160kg pokazało całą Twoją klasę ,charakter i moc ,wybrnąć z "cofki " to niewielu by potrafiło:-)) MC --ja nie robię:-( ,lecz to przecież 250kg ćwiartka--to [...]
A jak wygra Cain to patrzac na ranking kolejny w kolejce jest ... JDS. Jak wygra Cain to naturalną kolej rzeczy rewanż należy się ... Werdumowi :D Chora logika UFC, ale co robić. Dla mnie Cain dostawał zbyt wiele prezentów, jak np. "Big Foota'a 2" gdzie od razu twierdziłem, że to totalnie kretyński pomysł, bo Stopa przegrał pierwszą walkę w [...]
[...] kurczak którego planujesz wrzucić na patelnię. Tyle antybiotyków przez niego przeszło, że nawet nie chcesz wiedzieć "czym" on jest. Wylej na patelnię pare kropel oliwy lub jakiegoś oleju rzepakowego, rozsmaruj pędzelkiem i sobie na małym ogniu smaż. Kotlety z mielonego to hmmm coś a'la pożarskie może typu: 500 mielonej piersi 1 wcześniej [...]
[...] renomą danego produktu. 1Jack D UP smak rocket pop 2.Rozpuszczalność 5/5 3.smak 5/5 4..Pompa 3/5 5..Pobudzenie 3/5 6..Ogólne odczucia: Smak fajny ja bym powiedział że coś jak guma balonowa trudno było doprecyzować jaki dokładnie , jakiegoś mocnego kopnięcia nie było, ale wytrzymałość dobra. 1. Jack3D smak lemon-lime 2.Rozpuszczalność 4/5 [...]
Krzychu, moze wrzucaj czasem jakis filmik z treningu? Jestem ciekaw jak wygląda technika, bo ta na pewno jest już perfekcyjnie dostosowana pod Twoją budowe. Staż robi swoje. Podejrzewam że technika na takim ciężarze , jest dość specyficzna .....praca całym ciałem nie unikniona. W sumie obaj macie rację. Ogólnie technika na pewno nie jest zła, [...]
[...] stan zapalny - bo ten przyczep miałem już naderwany kilka lat wcześniej. Tego dnia byłem trochę zmęczony, bolało od początku treningu - no i się urwało. Ćwiczę na czysto - jak dla mnie gra nie warta świeczki żeby się wspomagać hormonami. Ja skaczę co 5 kg na sztangielkach - a jak wchodzę na nowy ciężar po jakiejś przerwie to skoki mogę u siebie [...]
A jak robimy spaghetti dla całej rodziny to jak policzyć ile mięsa zjedliśmy?Przed wrzuceniem do sosu mamy np 500g mielonego miesa z indyka.Trzeba robić swoją porcję na oddzielnej patelni?
Witam ciekawy temat. Ty chcesz żeby ta łapa byla tylko duza czy będziesz kombinował żeby to jednak wyglądało? Tak czy siak powodzenia w walce o 60cm. Aha i jak możesz napisz przykładowy trening łapy z obciążeniem bo jestem ciekaw jakimi przy takich gabarytach obracasz obciążeniami. Pozdrawiam Na razie będę pracował nad rozmiarem, oczywiście z [...]
Jak zaczynałem robić to ćwiczenie to też szału nie było bo pokazy słabości moje :-) ciężar jak dobrze pamiętam to chyba od 40kg zaczynałem, to ćwiczenie od tamtego roku wykonuje i progres był szybki
Jak zaczynałem robić to ćwiczenie to też szału nie było bo pokazy słabości moje :-) ciężar jak dobrze pamiętam to chyba od 40kg zaczynałem, to ćwiczenie od tamtego roku wykonuje i progres był szybki 40 kg na początek to było hantelkami czy całą sztangą ?
[...] stan zapalny - bo ten przyczep miałem już naderwany kilka lat wcześniej. Tego dnia byłem trochę zmęczony, bolało od początku treningu - no i się urwało. Ćwiczę na czysto - jak dla mnie gra nie warta świeczki żeby się wspomagać hormonami. Ja skaczę co 5 kg na sztangielkach - a jak wchodzę na nowy ciężar po jakiejś przerwie to skoki mogę u siebie [...]
[...] najlepszych sposobów jest to aby dawać różne bodźcie na treningu. Teraz ludzie patrzą tylko na jeden zakres powtórzeń, chcą wytrzymałość robią 15+. Chcą siłę robią 1-5. A co jak się to wszystko połączy? Właśnie najlepszy sposób jest taki jak trenuje krzych to mi się podoba. Dajmy na to, wyciskanie sztangi na płaskiej, można zrobić 5 serii [...]
Ok to poszukam :P Dziękuje Malinowa. Musze sobie gdzieś zapisywać te przepisy bo jak znajduje jakiś fajny to zwykle jest noc i nie mogę robić żeby nie pobudzić wszystkich a rano zapominam o nim %-)
[...] udźca wołowego. Miałem w planach zmielenie go, ale doszedłem do wniosku, że szkoda tak dobrego mięsa. Niestety nigdy nie przyrządzałem steków, nie wiem co mam teraz robić i jak go zrobić. Na forum na pewno jest dużo osób, które mają doświadczenie w tej materii. Proszę zatem o pomoc i jakieś proste przepisy :) Mam patelnię teflonową, grillową, [...]